ოსტატმა გააუქმა — განცხადების ხელახლა გახსნა
განცხადება დანარჩენი ოსტატებისთვის.
თუ არჩეულმა ოსტატმა სამუშაო გააუქმა, გაუქმებული განცხადების გვერდზე გამოჩნდება „გახსენი ხელახლა“.
- განცხადება ისევ „მომლოდინე“ ხდება და დანარჩენ დაინტერესებულ ოსტატებს ეცნობებათ.
- გაუქმებულ ოსტატს განცხადება აღარ ჩანს.
- ღილაკი ჩანს მხოლოდ ოსტატის გაუქმების შემდეგ და განსაზღვრული ვადის განმავლობაში.
ვერ იპოვეთ პასუხი?
მოგვწერეთ და გიპასუხებთ. მიმართვის გაგზავნა
